Спестете енергиа с фолиа EnerLogic!

За колко време се възвръща инвестицията?

Фолиата EnerLogic фигурират между най-ефективни начини на спестяване на енергия, като енергийно ефективното осветление, автоматизация или съвременните системи за охлаждане и отопление.

Фолиата EnerLogic са евтина технология с бърза възвръщаемост в сравнение с другите ефективни промени за спестяване на енергия. Даже ако имаме пред вид срокът на възвръщаемостта, фолиата EnerLogic са значително по-икономично решение от други средства, чрез които може да се постигне подобно спестяване на енергия.

 

Спестете енергиа с фолиа LLumar EnerLogic!

 

Колко повече енергия можем да спестим с фолиата EnerLogic в сравнение с други фолиа?

Други технологии с фолиа също могат да помогнат за спестяването на енергия, но благодарение на защитената технология на производството на фолиата EnerLogic няма други фолиа, които биха могли да дадат поне подобен резултат и да осигурят спестяване за цялата година. Вижте таблицата, която можете да изтеглите тук, за сравняване на фолиата, считани от EnerLogic и други производители за най-добри от гледна точка на изолацията.

Вижте таблицата за изтегляне, където EnerLogic и други  видове изолационни фолиа се сравняват от гледна точка на най-ефективни.

В допълнение, изключителната визуална яснота фолиото EnerLogic , постига чрез удвояване на отразената топлина и намаляването на въглеродните емисии в сравнение с тъмни и отражателни фолиа.

Данните използвани се базират на изчисления на големи офис сгради използващи фолио LEP35 SR CDF.

 

 

 

Спестете енергиа с фолиа EnerLogic!